Covid 19 luchtreiniger capaciteit 650m > 1300m/uur

Hoge capaciteit UV-C filter en efficentie tegen fijnstof en virussen met de TSM Pro Luchtbehanding!

De juiste en meest doeltreffende investering in stijd tegen Corona op lange termijn!

Veilig in een gesloten systeem
Deze Corona luchtbehandelings filters zijn zeer betrouwbaar en zijn professioneel ontworpen voor 24/7 gebruik. De unit fungeerd tijdens de aanwezigheid van mensen in de ruimte. De zuil doet zijn werk met behulp van UV-C lampen die virussen onschadelijk maken in combinatie met een unieke circulatie en filtertechniek. Door het ontworpen gesloten systeem in een stalen behuizing bent u als aanwezige in de ruimte beschermt tegen deze schadelijke UV-C lampen. Door de aanwezigheid van een juist vermogen aan UV-C lampen zal de Luchtreiniger voldoende capaciteit hebben om de de hoeveelheid luchtcapaciteit te kunnen zuiveren.  Door zijn unieke luchtflow wordt de vuile lucht boven aangezogen en vervolgens onder in de unit geleidelijk schoon van fijnstof, bacteriën en virusdeeltjes, zoals corona terug de ruimte in geblazen. 
Dit ontwerp maakt de luchtbehandeling units met hoge capaciteit de beste professionele luchtbehandel machine tegen virussen op de markt.

Bekijk hier het onafhankelijke oordeel door Maurice de Hond

Het UV-C lamp filter van deTSM Pro EDC650 TSM Pro & EAS1300 maakt micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels) onschadelijk voordat deze het HEPA-filter betreden. Het DNA van deze micro- organismen worden onschadelijk gemaakt waardoor deze direct zullen worden gedood. In het filter worden de al gedeactiveerde micro-organismen definitief uit de lucht verwijdert. Dit maakt het gebruiken van een UV-C module een uitstekende investering om het risico op corona-besmettingen in je ruimte te verkleinen. 
                                               
TSM Pro EDC650 UV-C zwart (vrij staande versie)              TSM Pro EAS1300 UV-C wit (muur bevestiging versie)

De Luchtverdringing techniek van de TSM Pro EDC650 & TSM Pro EAS1300 UV-C, werkt als een omgekeerde schoorsteen.
De Luchtbehandeling met UV-C technologie laat schone lucht op vloerhoogte de ruimte in, die de opstijgende lucht verdringt en verder omhoog dwingt. De bovenkant van de Lucht behandlings machine met UV-C technologie zuigt de luchtvervuiling vervolgens in, waarna een zeer effectieve HEPA-filter de luchtverontreiniging zuivert en aansluitend weer als schone lucht gedoseerd loslaat op vloerniveau.

Het onafhankelijke onderzoeksbureau TNO heeft de werking van verdringing getest. Uit de test kwam naar voren dat een luchtreiniger met verdringing fijnstof voor 99,99% verwijdert. Dit maakt de techniek van de TSM Pro EDC650  & EAS1300 UV-C de meest effectieve tegen luchtverontreiniging in zijn soort.
Let op: een luchtreiniger kan het risico op een besmetting alleen significant verkleinen. Een volledige uitsluiting van het coronavirus in een ruimte is niet te garanderen!

TSM ProEDC650 UV-C Covid luchtreiniger

De TSM Pro EDC650 UV-C heeft drie luchtsnelheden en is zeer stil. Het decibelniveau ligt afhankelijk van de luchtsnelheid tussen de een aangename 27 en 49 dB. Dit decibelniveau is vergelijkbaar met een stil klaslokaal of een huiskamer. De maximale luchtcapaciteit van de TSM Pro EDC650 UV-C is 650 m³ per uur. De TSM Pro EDC650 is daardoor uitstekend geschikt voor grote ruimtes. Ook het energieverbruik is laag met een maximaal verbruik van 194W. Al met al is de TSM Pro EDC650 de perfecte keuze om de binnenlucht in je kantoor, school, klaslokaal of zorginstelling vrij van fijnstof en virussen te houden. Kies voor de gezondste binnenlucht en installeer  eenvoudig de TSM PRO EDC650 UV-C Luchtreiniger.
De TSM PRO EDC650 UV-C is ook beschikbaar in de kleuren zwar & wit.

TSM Pro EAS1300 UV-C Covid luchtreiniger

De TSM Pro EAS1300 UV-C heeft vijf luchtsnelheden en is zeer stil. Het decibelniveau ligt afhankelijk van de luchtsnelheid tussen de een aangename 40 en 55 dB. De maximale luchtcapaciteit van de TSM Pro EAS1300 UV-C is 1300m³ per uur. De TSM Pro EAS1300 UV-C is daardoor uitstekend geschikt voor extreem grote ruimtes. Ook het energieverbruik is laag met een maximaal verbruik van 524W. Al met al is de TSM Pro EAS1300 UV-C de perfecte keuze om de binnenlucht in je kantoor, school, aula, klaslokaal, fabriek, cafe, restaurant of zorginstelling vrij van fijnstof en virussen te houden. Kies voor de gezondste binnenlucht en installeer  eenvoudig de TSM PRO EAS1300UV-C Luchtreiniger. De EAS1300 UV-C zorgt ervoor dat je in gezonde lucht werkt. Hij rekent genadeloos af met o.a. fijnstof, pollen, bacteriën en virussen. De TSM PRO ESA1300 UV-C is ook beschikbaar in de kleuren staal & wit.
                 
TSM Pro EDC650 UV-C wit          TSM Pro EDC650 UV-C zwart

Prijs TSM Pro EDC650 Luchtreiniger: € 3.599,- incl.BTW
Voetsteun (t.b.v. centrale plaatsing & meer body) zwart of wit: € 119,- incl.BTW

TSM Pro EDC650 Luchtreiniger hoge capaciteit specificaties

Middel grote ruimte: Kantoorcomplex, hotel, lobby, entree, foyer, bioscopen, toiletten, scholen, stations, restaurants, cafe, horeca, theater, college zaal, ziekenhuis, gevangenis, openbare ruimte, vliegvelden,showroom, conferentie zalen, schouwburg enz.
Vrijstaande plaatsing in de ruimte
Maximale luchtcapaciteit: 650m³ /uur
Maximale ruimte (advies): 100m³
Luchtsnelheden: 3 standen
Filtereffectiviteit: 99,99%
Maximale energie verbruik: 194Watt
Montage: Staand
Garantie: 2 Jaar
UV-C module: 4x 24W UV-C lampen
Geluid: 27 – 49 dB
Gewicht: 45 kg
Hoogte: 185cm
Breedte:  45cm
Diepte: 45cm
Kleuren: Wit & zwart
Filtersysteem: HEPA & UV-C
Werkingsduur: 24/7 operation
Onderhoudsduur: elk jaar
Keuring: TNO goed gekeurd
Fabrikaat: Europa
luchtreiniger        TSM luchtreiniger   
TSM Pro AES1300 UV-C wit             TSM Pro AES1300 UV-C staal

Prijs TSM Pro EAS1300 Luchtreiniger: € 4.499,- incl.BTW

TSM Pro EAS1300 Luchtreiniger extreem hoge capaciteit specificaties
Grote ruimten zoals: Aula, theater, college zaal, gymzaal, auditorium, kantine, kantoorcomplex, hotel, lobby, entree, foyer, bioscopen, toiletten, scholen, stations, restaurants, cafe, horeca, theater, college zaal, ziekenhuis, gevangenis, openbare ruimte, vliegvelden,showroom, conferentie zalen, schouwburg enz.
Bevestiging tegen vrije muur
Maximale luchtcapaciteit: 1300m³ /uur 100m
Maximale ruimte (advies): 200m³
Luchtsnelheden: 5 standen
Filtereffectiviteit: 99,99%
Montage: Staand
Garantie: 2 Jaar
UV-C module: 8x 18W UV-C PL lampen
Geluid: 40 – 55 dBa
Gewicht: 75 kg
Hoogte: 205cm
Breedte:  80cm
Diepte: 31cm
Kleuren: Wit & Blank staal
Filtersysteem: HEPA & UV-C
Werkingsduur: 24/7 operation
Onderhoudsduur: elk jaar
Keuring: TNO goed gekeurd
Fabrikaat: Europa

In het kort....
Goed te gebruiken in openbare ruimtes zoals scholen, ziekenhuizen, horeca, sportschool, bedrijven & overheidsinstellingen.
- Effectief tegen virussen en bacteriën, ook tegen COVID-19.
- Minimalistisch design, verkrijgbaar in wit en zwart.
- Lange levensduur met twee jaar fabrieksgarantie.
- De UVC-lampen zijn gemakkelijk te vervangen aan het einde van hun levensduur.
- Stil apparaat (27 - 49dBa > TSM Pro  EDC650)
                         (40 - 55dBa > TSM Pro EAS1300)
- Ook na corona is dit apparaat nog prima te gebruiken, want virussen en bacteriën zijn van alle tijden.
  De extra bescherming van het UVC-apparaat is altijd een extra bescherming tegen deze indringers.
- Eenvoudig zelf schoon te houden.
- De units rekenen genadeloos af met o.a. fijnstof, pollen, bacteriën en virussen
- Nederlands ontwerp, gefabriceerd in Europa