Doelgroep

Horeca

Mobiel
Grijpt u vaak mis op een eigen podiumset? Of bent u op zoek voor een investering voor een verplaatsbare geluidset, microfoon,  accuspots of een theaterdoekenset? The Stage Managers voorziet u graag in nieuwe materialen binnen u horecazaak. U bent met The Stage Managers producten niet gebonden aan 1 specifieke plaats binnen de locatie. Door de ontwikkelde mobiele "plug and play" sets bent u direct klaar voor gebruik. Naast onze mobiele oplossingen bent u van harte welkom in onze showroom voor een advies op maat voor het inrichten van een permanente betrouwbare installatie naar wens!

Bezoek hier: The Stage Managers online Catalogus

 

Permanante audio- & lichtinstallaties
Permanente installaties zijn natuurlijk niet weg te denken binnen uw bar, hotel, restaurant of discotheek. Daarbij zijn een aantal belangrijke factoren van belang; betrouwbaarheid, eenvoudige bediening en een lange levensduur zonder teveel onderhoud. De drie factoren zijn erg belangrijk maar staan vaak haaks tegenover het gestelde budget. Maak daarom voor uzelf de keus of u gaat voor een middelklasse of high-end installatie. U kunt ervan uitgaan dat The Stage Managers u goed informeert over de verschillen. Wij verkopen geen producten van lage kwaliteit en die niet betrouwbaar zijn, want dan bent u in een kort tijdsbestek zeer ontevreden en heeft u een hoop ergernis als het niet naar genoegen werkt en is ons team alleen maar op weg om uw producten in werking te houden.
                

Veiligheid
Veiligheid binnen een horeca-onderneming is van wezelijk belang. The Stage Managers levert speciale lichtgevende strips voor het markeren van traptreden, vluchtwegen of bewegwijzering in het donker. Deze Glow in the Dark producten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.

  

Ga hier naar: Glow in the Dark producten