Mobiel podium

Voor een mobiel podium en flexibele, verplaatsbare podiumsystemen is The Stage Managers uw specialist. Wij beschikken over een zeer ruim aanbod aan professionele (mobiele) podiumsets.

Compacte, mobiele opvouwbare podia

The S=The Stage Managers mobiele podia en podiumelementen zijn zeer handig op te vouwen, zodat ze zeer compact en daarnaast gemakkelijk te verplaatsen zijn. Deze opvouwbare podiumsystemen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken, ze fungeren prima als podium, flexibele tribune, etalagedisplay of catwalk. De podiumsets zijn zeer compact, sterk, elegant en eenvoudig te transporteren in een op maat gemaakte flight-case. Deze flightcase is oerdegelijk en smal, waardoor de kist in elke ruimte gereden kan worden. De voorzijde van de kist kan geopend worden, zodat de decks in- en uit de kist geschoven kunnen worden. Alle losse onderdelen passen direct in kist, zodat de materialen op lange duur niet verloren gaan.
De flight-case van een 6m2 set kan ook in een lift gereden worden. Het podium kan worden voorzien van een afrokdoek, podiumtrappen, transportramp, stoelstoppers en veiligheidsrailing.

Mobel podium         mobiele podia van the stage managers
        
Bekijk hier onze online catalogus: The Stage Managers opvouwbaar podium systeem

Bekijk hier de productfilm van The Stage Managers opvouwbaar podium systeemPodiumsets, Podiumdelen en podiumelementen

Naast complete opvouwbare podiumsets verkoopt The Stage Managers ook losse podiumonderdelen en traditionele podiumelementen met in hoogte verstelbare en/of schaarpoten voor het realiseren van een mobiel podium. The Stage Mangers beschikt over een ruime ervaring in podium- en tribunebouw die wij graag met u delen zodat wij u kunnen voorzien van gedegen advies op maat voor het complete project. Naast een breed scala aan podium elementen voor binnengebruik bieden we ook een serie aan voor permanent buitengebruik. Deze decks beschikken over een 22mm dikke watervast verlijmde betonplex voorzien van antisliplaag.

opbouwbaar podium              

Opklapbaar Koorpodium

The Stage Managers opklapbaar koor podia zijn een uniek systeem in zijn soort.
De koor podia worden op wielen naar de locatie gereden waar ze vervolgens worden uitgeklapt.
Door de systemen te koppelen kan u naar wens de breedte van het systeem bepalen. The Stage Managers koor podia zijn verkrijgbaar met 3 en 4 plateaus. Ideaal voor koren, kerken, zangkoren en theaters enz.


Telescopische tribunes

The Stage Managers levert hand bedienbare telescopisch uitschuifbare tribunes. Deze slimme constructies zijn ideaal voor elke gelegenheid waar een tribune opstelling gewenst is. Erg fijn in combinatie met een mobiel podium! The Stage Managers beschikt over verschillende maten tribune-opstellingen zodat u kan op- of afschalen naar mate van de grootte van uw ruimte. Via een tool kan u eenvoudig, snel en veilig een tribune uitrollen in een handomdraai!


    


                                                                                        Waarom een mobiel podium van The Stage Managers?


- Maakt podiumsets op maat naar wensen van de klant
- De sets zijn compact, betrouwbaar, mobiel en worden robuust gebouwd
- Oerdegelijk verpakt in een flight-case of transportkar
- Plug and play aan te monteren voor elke leek
- Eenvoudig te verplaatsen, niet gebonden aan één locatie
- Uitleg en introductie bij levering
- Nederlandse handleiding en benodigde certificaten
- The Stage Manager heeft transport in eigen beheer
- Snelle levertijd mobiele podia en podiumdelen                                                                          
- Standaard 2 jaar garantie
- Zeer ruime voorraad van o.a. mobiel podium en podiumelementen
- Eigen showroom voorzien van diverse uitvoeringen