Doelgroep

Congrescentra

Een perfecte meeting vraagt om een goede audiovisuele ondersteuning. Wilt u ervoor zorgen dat uw visuele boodschap perfect wordt gepresenteerd? Geluidsapparatuur, (draadloze) microfoons, videoprojectie en/of beeldschermen van hoge kwaliteit zijn nodig voor een geslaagde conferentie. In onze online catalogus bevinden zich kant en klare mobiele oplossingen.

The Stage Managers kan uw congrescentra ook voorzien van permanente audiovisuele technieken, die nodig zijn om uw conferentiezalen goed te voorzien. Producten uit het midden- en high-end segment kunnen beide de oplossing zijn binnen het budget. The Stage Managers is wel van mening dat producten betrouwbaar moeten zijn en een lange levensduur moeten kunnen evenaren. Onze afwerkingen worden met veel aandacht afgewerkt, hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaar & storingsvrij systeem.
          

The Stage Managers speakersystemen
Naast een goede verstaanbaarheid in de zaal is uiterlijk zeker niet onbelangrijk. The Stage Managers beschikt over hoogwaardige merken, waarmee luidsprekers nauwelijks opvallen in de ruimte. Als het wel gezien mag worden is het wel een fijne bijkomstigheid dat de speakers een stylisch en modern uiterlijk hebben.
                         

The Stage Managers draadloze accu-spots

Om uw congreszalen tijdelijk te kleuren voor uw de klant, heeft The Stage Managers een mobiele set welke volledig draadloos kan worden neergezet. Zowel de stroom (minimaal 24 uur werkingsduur) en het signaal zijn draadloos. U kunt via een device als een tablet de lampen via wifi bedienen. De spots zijn volledig IP65 waardoor ze ook buiten bij de entree of in de tuin geplaatst kunnen worden. Doordat ze in een flight-case zitten opgeborgen kunnen de accu's ook centraal geladen worden. De set is dus uniek doordat de spots overal in of buiten uw pand geplaatst kunnen worden.