Doelgroep

Overheid

Binnen uw overheidsinstelling worden de vergaderruimten dagelijks benut voor kleinschalige meetings, maar ook regelmatig voor presentaties met een publiek karakter, niets is belangrijker dat iedereen in de zaal de boodschap goed ontvangd.
De vergaderzalen dienen te zijn voorzien van de laatste up-to-date, video-projectieschermen, beamers, digitale touch screens, microfoons of complete geluidssets. Met onze mobiele accu lichtsets kunt u eenvoudig de zaal in een sfeervolle ruimte omtoveren.

Bij The Stage Managers is de audiovisuele installatie altijd in goede handen en zij kunnen u voorzien van het beste advies. In de online catalogus vindt u ons uitgebreide assortiment aan mobiele producten van hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van mobiele producten bent u niet gebonden aan één specifieke locatie binnen de instelling en is uw systeem multifunctioneel inzetbaar. Alle sets zijn ''plug and play'' te bedienen en worden voorzien van Nederlands geschreven handleiding.

The Stage Managers speakersystemen
Naast een goede verstaanbaarheid in de zaal is uiterlijk zeker niet onbelangrijk. The Stage Managers beschikt over hoogwaardige merken, waarmee luidsprekers nauwelijks opvallen in de ruimte. Als het wel gezien mag worden is het wel een fijne bijkomstigheid dat de speakers een stylisch en modern uiterlijk hebben.
Bekijk hier mobiele speakersystemen: The Stage Managers online Catalogus

               


The Stage Managers LED-beamers
Beamers zijn naast LCD-scherm een goed alternatief voor grotere presentaties, de nieuwste Laser LED-technologie zorgt voor een betaalbare, maar vooral mileuvriendelijke oplossing. Met een duurzaamheid van 20.000 branduren hebben deze machines een enorme voorsprong op lampmachines. Lampen moeten voor een juiste werking bij maximaal 1.500 gewisseld worden. Dat is niet alleen een tijdrovend karwei, maar ook een dure aangelegenheid. Casio, Vivitek & Panasonic zijn de koplopers in prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met de betrouwbare laser LED-techniek.
Bekijk hier de 5000 ansilumen 4K - laser led projectie van Casio.
  
   


The Stage Managers digitale presentatieschermen
The Stage Managers is leverancier van Activ board, Vivitek novo touch, Panasonic & SpinetiX (content software).
De juiste materialen zorgen voor een betrouwbaar systeem binnen uw overheidsinstelling. Stand alone touch-schermen kunnen permanent aan de wand gemonteerd of mobiel worden voorzien van onderstel of flight-case.
Bekijk hier de audiovisuele mogelijkheden: The Stage Managers online Catalogus

   


The Stage Managers gobo cavas

Betaalbare designpanelen met een chique uitstraling voor het decoreren van uw ontvangstruimte.
Panelen zijn subtiel in kleur te wijzigen met 4 designs voldoende keuze bij elk project.

 

The Stage Managers draadloze accu spots
Om uw instelling tijdelijk te laten kleuren heeft The Stage Managers een mobiele set, welke volledig draadloos kan worden neergezet. Zowel de stroom (24 uur werkingsduur) en het signaal zijn draadloos. U kunt via een device als een tablet de lampen via wifi bedienen. De spots zijn volledig IP65, waardoor ze ook buiten bij de entree of in de tuin geplaatst kunnen worden. Doordat ze in een flight-case zitten opgeborgen kunnen de accu's ook centraal geladen worden. De set is dus uniek, doordat de spots overal in of buiten uw pand geplaatst kunnen worden.
Bekijk hier de TSM B60 accu spots : The Stage Managers online Catalogus