Telescopische tribune systemen

Telescopische tribune systemen zijn bijzonder efficiënt en ruimtebesparend. Tribunes zijn niet weg te denken in een presentatieruimte, theater of congreszaal, maar in een multifunctionele ruimte wordt het een ander verhaal.

De zaal is vaak geschikt voor meerdere doeleinden en dan is het niet echt ideaal als een grote tribune onnodig ruimte in beslag neemt, wanneer het systeem niet gebruikt wordt, onnodig ruimteverlies! The Stage Managers biedt een solide en betaalbare in- en uitschuifbare constructie die binnen 10 minuten (afhankelijk van de afmeting) in- en uit elkaar schuift. Deze constructie is in elke gewenste afmeting te verrijden binnen of buiten de ruimte. De totale tribune vormt dan direct een stabiele ondergrond voor bestaande stoelen. U kunt wellicht uw aanwezige stoelen of gewenste stoelen los plaatsen op het systeem. The Stage Managers telescopische tribunesysteem is zo ontworpen dat elke willekeurige niet technisch persoon ze kan plaatsen met een eenvoudige tool. Nieuwsgierig naar deze eenvoudig verplaatsbare tribune? Bekijk onderstaande video voor een nog betere impressie:


Download hier: The Stage Managers uitschuifbare tribune oplossingen

Telescopische tribune

Onderhoud aan tribunes

The Stage Managers biedt de oplossing door middel van een handbediende inschuifbare constructie. Met deze telescopische tribune schuift u binnen 15 minuten 50 m2 platforms in- en uit elkaar. Het voordeel van een handbediende uitschuifbare constructie is dat het systeem nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft en dat het systeem niet jaarlijks gekeurd hoeft te worden in tegenstelling door een elektrisch bedienbaar systeem.

uitschuifbare tribune

Mobiele telescopische tribunes

Wilt u een verrijdbare tribune kopen die daarmee eenvoudig verplaatsbaar is? De oppervlakte van onze mobiele constructie units is 2 m breed x 1,20 m diep en de hoogte is afhankelijk van het aantal rijen en platforms. Deze constructie is zelfs in zijn geheel (per sectie van 2 meter breed x 1,20 m breed) te draaien of te verrijden d.m.v. een handzame pompwagen. U kunt uw eigen huidige stoelen of eventueel nieuwe stoelen naar wens aanschaffen om de telescopische tribune compleet te maken. Bekijk in onze uitgebreide catalogus de standaard maatvoeringen of mail voor een offerte op maat. Naast de zeer stabiele inschuifbare tribune-units worden de delen aan de zijkanten voorzien van zeer degelijke railing. Door de units (van 2 meter) naast elkaar te plaatsen (op een rij) en deze onderling aan elkaar te koppelen met een innovatief koppelsysteem kan een brede tribune naadloos gebouwd worden. Afhankelijk van het aantal platforms per unit en het aantal units kan het systeem in elke gewenste maat (maximaal 8 platforms diep) geconfigureerd worden. Daarbij is deze verplaatsbare tribune dus zeer mobiel en compact. Het systeem voldoet aan alle Europese wetgevingen.

Bekijk hier: The Stage Managers modellen en afmetingen

Inschuifbare tribune

Telescopische tribune systemen