Onze Expertise

Telescopische tribune systemen

Tribunes zijn niet weg te denken in een presentatie ruimte, theater of congreszaal, maar in een multifunctionele ruimte wordt het een ander verhaal. De zaal is vaak geschikt voor meerder doeleinden en dan is het niet echt ideaal als een grote tibune onnodig ruimte in beslag neemt waneer het systeem niet gebruikt wordt,  onnodig ruimteverlies! The Stage Managers biedt een betaalbare in- uitschuifbare constructie die binnen 10minuten (afhankelijk van de afmeting) in- en uit elkaar schuift.  Deze constructie is in elke gewenste afmeting te verrijden binnen of buiten de ruimte. De totale tribune vormt dan direct een stabiele ondergrond voor bestaande stoelen. U kunt wellicht u aanwezige stoelen of gewenste stoelen los plaatsen op het systeem. The Stage Managers tribune systeem is ontworpen dat elke willekeurige niet technisch persoon ze kan plaatsen met een eenvoudige
tool.

Download hier: The Stage Managers uitschuifbare tribune oplossingen

Onderhoud

The Stage Managers  biedt de oplossing doormiddel van een handbediende inschuifbare constructie die binnen 15 minuten 50m2 platforms in- en uit elkaar schuift. Het voordeel van een handbediende uitschuifbare constuctie is dat het systeem nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft en dat het syteem niet jaarlijks gekeurd hoeft te worden in tegenstelling door een electrisch bedienbaar systeem.

Systeem units

De oppervlakte van deze constructie units is 1,2 m breed x 2m breed en de hoogte is afhankelijk van het aantal rijen en platforms. Deze constructie is zelfs in zijn geheel( per sectie van 2m breed) te draaien of te verrijden d.m.v. een heftruck of handzame pompwagen. U kunt u eigenhuidige stoelen of eventueel nieuwestoelen naar wens aanschaffen om de tribune compleet te maken. Bekijk in onze uitgebreide catalogus de standaard maatvoeringen of mail voor een offerte op maat. Naast de zeer stabiele inschuifbare tribune units worden de delen aan de zijkanten voorzien van zeer degelijke railing. Door de unist van 2m naast elkaar te plaasten op een rij en deze aan elkaar te koppelen met een innovatief kopelsysteem kan een brede tribune gebouwd worden. Afhankelijk van de aantal patforms per unit en de aantal units kan het systeem in elke gewenste maat geconfigureerd worden. Het systeem voldoet aan alle europesche wetgevingen.

Bekijk hier: The Stage Managers modellen en afmetingen