Doelgroep

Eventlocaties

The Stage Managers biedt de uitstekende audiovisuele ondersteuning voor uw event. Heeft u beeld, geluid, podia, pipe and drape, licht of communicatiemiddelen nodig voor een event. Wij helpen u graag om een professionele uitstraling van uw event te realiseren door middel van zeer betrouwbare materialen.

The Stage Managers podiumsets, compact, sterk en op te bergen in flight-case
Altijd direct uit voorraad leverbaar in sets van 6m2 of 12m2 podium en leverbaar in hoogte van 30cm - 40cm - 60cm en 80cm. Naast het maken van een podium zijn de sets ook te koppelen voor het bouwen van tribune-opstellingen. Elk podiumdeel kan met een last van 900 KG/m2 belast worden. Een mooie bijkomstigheid is dat de set zeer snel te plaatsen en op te bergen is zonder te sjouwen. De oerdegelijke flight-case is onverwoestbaar en 50cm breed, waardoor deze door elke enkele deur gereden kan worden. Bekijk hier de productfilm of onze podiumproducten. The Stage Managers podiumsets 
   
The Stage Managers flexibel theaterdoeksysteem, maak direct uw eigen theater-, stage- of buffetopstelling.
The Stage Managers flexibel theaterdoeksysteem is eenvoudig met 1 persoon te plaatsen. Door gebruik te maken van een professionele op maat gemaakte flight-case blijven de materialen in absolute topstaat.
 
De complete pipe and drape doekenset bestaat uit 24m lang geplooid molton theaterdoek met een hoogte van 3m. De vloerplaten hebben een uitzonderlijk zwaar gewicht van 14KG. Met deze set bent u verzekerd van een professionele veilige opstelling voor het afkaderen van hallen, tenten, garderobe, buffetset, podium, theater of als expo-ruimte voor een atelier. Op aanvraag is de set ook leverbaar in alle kleuren, stofsoorten en afwerkingen naar keuze.

Bekijk hier de productfilm of onze podiumproducten.
The Stage Managers flexibel theaterdoek systeem.

The Stage Managers accu-spots, zeer snelle plaatsing zowel voor in- als outdoor, uitmuntend kleureneffect......
Verlichting & sfeer zijn een belangrijke speler op een evenement. Met The Stage Managers bent u draadloos van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan draadloze accuspots met een werkingsduur van 24 uur voor het aanlichten van de locatie, bloemstukken of entree. Subtiele buffetverlichting voor het uitlichten van uw buffetpresentatie. De spots kunnen zowel per stuk als in een complete set met opberg-/ oplaad flight-case worden besteld.

    


Veiligheidsmarkeringen
Veiligheid binnen een uw locatie is van wezelijk belang. The Stage Managers levert speciale lichtgevende strips voor het markeren van traptreden, vluchtwegen of bewegwijzering in het donker. Deze Glow in the Dark producten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. De Glow in the Dark producten laden op, wanneer deze worden blootgesteld aan zonlicht of kunstlicht binnen uw locatie. U heeft voor deze producten geen stroom nodig. U kunt de materialen per stuk bestellen en zijn makkelijk zelf aan te brengen of wij kunnen dat voor u verzorgen.

     


The Stage Managers hoogwerkers                                                                                                      
The Stage Managers hoogwerkers zijn betrouwbaar, veilig en voldoen aan alle gestelde wettelijke eisen. Op een zeer veilige manier zorgen dat personeel het werk op hoogte kan verrichten. De Genie-hoogwerker zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar binnen uw instelling. U als gebruiker bent wel verplicht de hoogwerker jaarlijks te laten keuren en te laten onderhouden. Bij levering wordt een uitvoerige instructie gegeven over de werking van de hoogwerker. The Stage Managers is dealer van de merken Genie, Bocker, ALP en JCB. De hoogwerkers zijn van zeer hoge kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Ze worden geleverd inclusief klimgordel en helm. Bekijk hier:
The Stage Managers hoogwerkers


 

The Stage Managers Opvouwbare oprijplaat (ramp
)
De ideale oplossing wanneer u een tijdelijke rampvoorziening nodig heeft op verschillende locaties binnen uw instelling of de ramp moet worden     vervoerd in een normale auto. U vouwt / rolt de ramp in een handomdraai naar een handzaam pakket, welke eenvoudig opgeborgen kan worden achter slot en grendel. U kunt uw mindervalide bezoekers voorzien van een degelijke betrouwbare oprijbaan. Naast de oplossing voor het podium is deze oprijbaan eenvoudig te gebruiken op bestaande trappen. Tevens is de ramp te gebruiken voor nare drempels of voor het oprijden van flight-cases, mobiele keukens enz.

Bekijk hier diverse uitvoeringen van: The Stage Managers mobiele oprij rampThe Stage Managers mobiele audioset
The Stage Managers mobiele sets zijn uniek door de zeer hoge kwaliteitsafwerking en de uitermate betrouwbaarheid. De sets beschikken over materialen uit het midden- tot high-end segment. U heeft in een kleine 10 minuten een volwaardig geluidsysteem opgebouwd voor een presentatie, theater of dancing. Alle producten kunnen worden voorzien van transporthoezen en flight-cases op maat om de materialen te beschermen tegen het beschadigen bij transport. Bekijk hier The Stage Managers mobiele speaker & mengtafel sets