Systeemintegratie

The Stage Managers adviseert u graag, wanneer u een bestaande of nieuwe ruimte/ locatie wil voorzien van moderne audiovisuele- & theatertechnieken. 

Een aantal belangrijke speerpunten:
- één aanspreekpunt voor al uw wensen bij één leverancier;
- eigen montageteam met innovatieve montagetechnieken;
- veilige werkomgeving voor u en het personeel;
- klasse A materiaal met een lange levensduur;
- showroom voorzien van de nieuwste technieken/ materialen. 

Audiosystemen

Na jarenlange ervaring en met onze visie op het vak is het team van The Stage Managers in staat geluidsystemen selectief in functie te onderscheiden. Bij elk project wordt opnieuw met precisie gekeken naar de toepassing en de functie, waarvoor het systeem gebruikt gaat worden. Hierbij is de combinatie van akoestiek, de afmetingen van de ruimte en het aantal toeschouwers erg belangrijk. Naast onze kennis op het gebied van geluidstechniek zal er bij een complex systeem een onderbouwing door middel van een softwaresimulatie plaatsvinden. Hierin worden reflecties, afstraling, materiaalfactoren, geluidsdruk per frequentie en STI-waarden weergegeven. Deze waarden komen zeer nauwkeurig overeen met de werkelijkheid. 

Audiosysteem The Stage Managers

Licht

LED-spots zijn niet meer weg te denken binnen de entertaimentbranche. LED is enorm in opkomst en wordt dan ook vanuit de overheid gestimuleerd in aanschaf. De veelzijdigheid naast de zuinigheid en duurzaamheid, is enorm. Denk aan de 12 miljoen kleurencombinaties gecombineerd met een warme en een koude witte kleur. Het complete kleurenspectrum is aanwezig in 1 spot. Door alle spots via een digitaal signaal door te koppelen kunnen alle lampen tegelijk kleuren, flikkeren en pulseren. De sfeer van onweer, tot zwoele avond óf juist koude winter kan met één druk op de knop gerealiseerd worden. Werden er voorheen 4 spots op een fase van 16ampere 230V geplaatst, kunnen er nu in dezelfde fase 40 LED-spots worden aangesloten, om maar aan te geven wat de verschillen in de stroomafname zijn. De theaterarmaturen lopen uiteen van RGB, Fresnel, PC, profiel met automatische iris en focus tot LED-stroboscopen, LED UV-armaturen, LED-movingheads, LED-sunstrips etcetera.
LED spots           SCENA LED 80Led spots stage managers

Stroomvoorzieningen

Veiligheid staat bij The Stage Managers in hoog vaandel. Wij zorgen ervoor dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de stroomvoorziening. De systemen zijn voorzien van automaten tegen het overbelasten van groepen en aardlekschakelaars om eventuele kortsluitingen uit te sluiten. Indien er een aluminium truss-frame aanwezig is zal deze uit voorzorg worden voorzien van een aardekabel direct op de 380V-installatie. Doordat The Stage Managers ontwerpt in eigen huis kunnen naar wens potentieel vrije contacten worden toegepast. Hierdoor kan de brandcentrale worden gekoppeld aan het geluidsysteem. Wanneer er een brandmelding komt, zal het audiosysteem uitschakelen, waardoor de aanwezige brandmelders te horen zijn. 

Stroomvoorziening stage managers

Rigging

Wat is Rigging? Het verantwoord ophangen van materialen boven personeel, klanten of publiek. Metaalmoeheid is niet te verwaarlozen in ons vak, daarvoor zal The Stage Managers de geleverde hangende materialen zoals truss, spots, schermen, beamers en speakerkasten voorzien van een veiligheidstaalkabel. Elektrische kettingtakels worden alleen uitgevoerd met een dubbele rem (type D8), zodat ze aan een nog hogere veiligheidfactor voldoen. Indien een permanente hijsinstallatie in een instelling geplaatst moet worden, zal The Stage Managers uitsluitend gebruik maken van gekeurde materialen. Daarnaast zal na montage een extern bedrijf de hijsinrichting in totaliteit keuren en de installatie voorzien van een certificaat.

Systeem integratie stage managers

Theatertextiel 

Theaterdoeken worden op maat gemaakt in eigen atelier. De kwaliteit is van dermate topniveau. Alle doeken worden geleverd met een certificaat en zijn permanent brandvertragend. U kunt de kleuren en materialen van de doeken in een geruime keuze zelf bepalen. Door gebruik te maken van een railsysteem en een touwtrekbediening kunnen de doeken handmatig of automatisch via de lichttafel worden opengeschoven. Bezoek onze showroom voor de ongekende maatwerk mogelijkheden.
The Stage Managers levert maatwerk voor theater, horeca, bedrijven, pretparken, onderwijs- en overheidinstellingen.

theaterdoeken stage managers

Audiovisueel

The Stage Managers levert techniek, zowel beamers, camera's, interactieve systemen, videowall, LED-screens van de merken: Panasonic, Vivitek, Roland, Casio, Activ board, Aoto, DMT, enz.
Integratie flatscreen      AW-RP150       Panasonic beamer

3D-simulatie

The Stage Managers beschikt over speciale 3D-software, waarmee op schaal door middel van maatvoering en materialenkennis een theater in 3D-animatie kan worden weergeven. In deze animatie kan een truss-constructie, theaterdoeken, verlichting, projectie en speakerkasten nauwkeurig worden gesimuleerd. Naast een 3D-simulatie is het team van The Stage Managers in staat u te voorzien van een bouwkundige tekening voor bijvoorbeeld hangpunten, welke in het voorstadia van de bouw in het beton gemonteerd moeten worden. Wij maken graag in een nader stadium voor u een proefanimatie op maat, zodat u een realistisch beeld krijgt van de totale uitstraling van het theater.

3d tekening stage managers  The Stage Managers theater