Doelgroep

Sportcentra

In uw sportcentra, of het nu een gymzaal is of een fitnesscentrum, mag de muziek niet ontbreken. Goed geluid motiveert uw sporters optimaal. De geluidsinstallatie dient eenvoudig bedienbaar te zijn. De ruimten kunnen worden voorzien van een onopvallend geluidsysteem door de compacte luidsprekers die The Stage Managers in haar assortiment van hoge kwaliteit kan aanbieden. Naast een mobiel systeem kan The Stage Managers u ook voorzien van een permanete inrichting. In veel gevallen is één krachtige kolomspeaker met de juiste afstraling ruim voldoende voor een complete zaal.
Bekijk hiervoor het uitgebreide mobiele speakerset assortiment.

   

Accu speakers
The Stage Managers kenmerkt zich door een flexibele "plug and play" inzet van materialen, naast onze mobiele systemen op een 230V voeding zijn er ook speakers op accu. U sportcentrum wordt nu uitgebreid door enorme flexibel werkterrein door bijvoorbeeld een bootcamp in het bos, de duinen of op het strand. The Stage Managers verkoopt accu speakersystemen van de A-merken Fohhn & Sennheiser.  U bent verzekerd van een uitermate betrouwbare werking met een batterijduur van 6 uur. Bekijk hier de mobiele accu speakers

LED-lichtsystemen 
The Stage Managers zorgt voor een uitermate fijne werkomgeving met deze LED-spots, een kleurenmenging van 12 miljoen kleuren zorgt voor een extra beleving bij uw work-out! Een voorgeprogrameerde lichtafel verzekert u van een eenvoudige werking met kleurenstanden en programma's, welke op de snelheid van de muziek geregeld kunnen worden.
De sets zijn ook te bestellen met muur- of plafondbeugels in plaats van opdraaistatieven voor een permanente montage op locatie. De set is gebouwd om 24/7 te gebruiken. Bekijk hier The Stage Managers mobiele licht sets

Mobiel, opvouwbaar en licht gewicht podium
Bent u altijd al op zoek naar een snel, eenvoudig, compact en stevig podium voor uw trainingen?
The Stage Managers voorziet u graag van de juiste podiumafmetingen. Het systeem kan belast worden met een kracht van 900Kg per m2. De podia zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen 1m x 1m & 2m x 1m en beide leverbaar in een hoogte van 20cm, 30cm, 40cm, 60cm en 80cm. Binnen 10 minuten bouwt u een compleet systeem van 12 m2 op. Bekijk hier ons aanbod podia of bekijk onze product film.

Theater in sportzaal
The Stage Managers staat bekend om de multifunctionele inrichting van uw accomodatie. Het ombouwen van een gymzaal tot volwaardig theater. Bent u op zoek naar een partner voor de invulling van uw decoratieve en technisch theater? Dan staat het TSM team graag voor u klaar om uw zaal te voorzien van theaterstoffering, verlichting, audiosysteem en/of audiovisueel.