Doelgroep

Zorgsector

Ziekenhuizen
De openbare ruimte in een ziekenhuis is vaak het decor van bijeenkomsten gerelateerd aan de functie van het ziekenhuis. Audiovisuele materialen zijn van toegevoegde waarde' voor deze bijeenkomsten. Ziekenhuizen zijn vaak groot en voorzien van verschillende afdelingen met elk een eigen ruimte voor diverse bijeenkomsten. The Stage Managers heeft de juiste invulling voor mobiele materialen ten behoeve van deze tijdelijke presentaties in de publieke ontmoetingsruimte. Bekijk hier diverse sets The Stage Managers mobiele "plug and play" speaker sets.

    

De praktische oprij-ramp
The Stage Managers oprolbare ramp is ideaal op te bergen en willekeurig binnen een gebouw te gebruiken.
Heeft u last van drempels, trappen of ruimtes die niet toegankelijk zijn voor rolstoelen of transporttrolley. Dan is deze uitklapbare oprijramp de uitkomst. Een licht gewicht alluminium uitvouwbare ramp is met een gewicht van 300Kg te belasten.
Bekijk hier diverse maatvoeringen The Stage Managers Ramp

     


Zorginstellingen
De centrale ruimte vormt vaak het middelpunt van de accomodatie, hier wordt vaak gezamelijk gegeten maar ook vertier is hier aan de orde. De ruimte moet dan vaak worden omgebouwd om van het restaurant een theater of podium te maken voor alle festiviteiten. The Stage Managers helpt u graag met verplaatsbare mobiele theatersystemen, zoals geluid, licht maar ook podia & tijdelijke theatertextiel sets zijn een meerwaarde voor uw organisatie. Bekijk hier The Stage Managers Catalogus

    

Crematoria/ begrafenisgelegenheden
Projecteer adembenemende licht gobo projecties met deze 250Watt LED Gobo projector. Naast vaste gobo's is de machine in staat om ook bewegende effecten te creeren met een intern animatiewheel.

 

Accu powered speakers van Sennheiser zijn de oplossing voor het laatse woorden op de begraafplaats. Een waardig afscheid met microfoon of voor de laatste muzieknummers of live-zang op locatie. De kwaliteit is erg betrouwbaar, het is eenvoudig bedienbaar en functioneel. Via bluetooth of USB kan u eenvoudig een nummer afspelen en tevens zingen door de draadloze microfoon. De speakers functioneren 6 uur op een opgeladen batterij. Bekijk hier The Stage Managers accu powerd speakers