Doelgroep

MKB

Midden en Klein Bedrijf
Bent u ondernemer en heeft u een nare ervaring met inhuren van beschadigde of slecht functionerende presentatiematerialen? Of heeft u het zo vaak nodig dat inhuren eigenlijk niet de juiste optie is? En bent u op zoek voor een investering of naar advies voor een verplaatsbare geluid-, licht- of podiumset? The Stage Managers voorziet u graag in "up to date" materialen ter ondersteuning van uw inhouse presentaties. U bent met The Stage Managers producten niet gebonden aan één specifieke plaats binnen de locatie. Door de ontwikkelde mobiele "plug and play" sets zijn ze direct klaar voor gebruik. Naast onze online-catalogus levert The Stage Managers advies op maat. In onze showroom bent u op afspraak van harte welkom.
MKB speaker          MKB accu spot  MKB podium

Outdoorverlichting 24/7- IP68
The Stage Managers levert LED-spots en kan tegen alle weersinvloeden, met een 24/7 werkingsduur zijn de spots, gobo-projectoren uitermate professioneel en betrouwbaar in te zetten in alle omstandigheden. Ideaal voor een toepassing in de buitenlucht of juist binnen voor het aanlichten van gebouwen, showrooms, winkelcentra's, kerken enz.

MKB verlichting   MKB led spot

Outdoor LCD-schermen en LED-displays 24/7- IP68
The Stage Managers levert ook schermen en kan tegen alle weersinvloeden, met een 24/7 werkingsduur zijn LCD en LED-schermen uitermate professioneel en betrouwbaar in te zetten in alle omstandigheden. Ideaal voor een toepassing in de buitenlucht of binnengebruik voor reclame doeeinden in gebouwen, winkelcentra's, openbare ruimte enz.
MKB lcd scherm     MKB ledscreen
The Stage Managers levert innovatieve producten binnen de facilitaire afdelingen zoals:
- Hoogwerkers; kleine hoogwerkers welke in een lift kunnen worden vervoerd, met een werkhoogte tot maar liefst 14m.
- Oprolbare/ uitvouwbare rijplaten, uniek door de compacte afmeting, ook te gebruiken voor lastige drempels.
- Glow in the dark aluminium profielen voor een veilige markering in een donkere ruimte.

Bekijk hier alle producten van The Stage Managers in onze online catalogus

MKB hoogwerker MKB glow in the dark tapeMKB rupsband