Doelgroep

MFC -Kulthurhus

In een multifunctioneel centrum (MFC) of Kulthurhus, dat onderdak biedt aan een zeer gevarieerde groep gebruikers, is verlichting, beeld en geluid niet meer weg te denken. Een eenvoudig werkend systeem met Nederlands geschreven handleiding is voor The Stage Managers geen uitzondering. Inmiddels beschikken we over een zeer groot referentiebestand van tevreden klanten. U bent verzekerd van een optimale montage, het gehele traject één aanspreekpunt voor alle facetten voor een volwaardig theater. Bekijk een aantal van onze theatertransformaties in de TSM foto gallerij

Mobiele opstellingen
Meerdere gebruikers betekent ook meerdere wensen, niet iedereen is gediend van een vaste montage zodat de karakteristiek wordt aangetast voor een aantal voorstellingen per jaar. The Stage Managers is sterk in het ontwerpen en leveren van mobiele oplossingen. 
                
The Stage Managers podiumsets, compact, sterk en op te bergen in flight-case.
Altijd direct uit voorraad leverbaar in sets van 6m2 of 12m2 podium en leverbaar in hoogte van 30cm - 40cm - 60cm en 80cm. Naast het maken van een podium zijn de sets ook te koppelen voor het bouwen van tribune-opstellingen. Elk podiumdeel kan met een last van 900 KG/m2 belast worden. Een mooie bijkomstigheid is dat de set zeer snel te plaatsen en op te bergen is zonder te sjouwen. De oerdegelijke flight-case is onverwoestbaar en 50 cm breed, waardoor deze door elke enkele deur gereden kan worden. Bekijk hier de productfilm of onze podiumproducten. The Stage Managers podiumsets


The Stage Managers accu-spots, zeer snelle plaatsing zowel in als outdoor, uitmuntend kleureneffect......
Verlichting & sfeer zijn een belangrijke speler op een evenement. Met The Stage Managers bent u draadloos van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan draadloze accuspots met een werkingsduur van 24 uur voor het aanlichten van de locatie, bloemstukken of entree. Subtiele buffetverlichting voor het uitlichten van uw buffetpresentatie. De spots kunnen zowel per stuk als complete set met opberg/ oplaad flight-case worden besteld.
          

   

The Stage Managers flexibel theaterdoeksysteem, maak direct uw eigen theater-, stage of buffetopstelling..
The Stage Managers flexibel theaterdoeksysteem is eenvoudig met één persoon te plaatsen. Door gebruik te maken van een professionele op maat gemaakte flight-case blijven de materialen in absolute topstaat.


De complete op zichzelf staande doekenset bestaat uit 24 m lang geplooid molton theaterdoek met een hoogte van 3 m. De vloerplaten hebben een uitzonderlijk zwaar gewicht van 14 KG. Met deze set bent u verzekerd van een professionele veilige opstelling voor het afkaderen van hallen, tenten, garderobe, buffetset, podium, theater of als expo-ruimte voor een atelier. Op aanvraag is de set ook leverbaar met alle kleuren, stofsoorten en afwerkingen naar keuze.

Bekijk hier de product film of onze podium producten.