Doelgroep

Kermisattracties - IP65 normering

The Stage Managers levert kwaliteit, ook bij intensief gebruik en permanente buiten situaties. The Stage Managers levert aan pretparken, kermis ondernemers, kermissen, organisatoren, gemeente, en mobiele horeca gelegenheden.
Onze geselecteerde assortiment beschikt over een minimale IP65, IP66 of IP67 rating. Deze klassificaties zijn voor permanent buitengebruik en u creëert daardoor een veilige werkomgeving. Ideaal voor pretparken & kermissen. U voldoet dan namelijk aan de juist gestelde richtlijnen van de overheid. De armaturen welke worden geleverd voor buitengebruik zullen naar wens nog extra worden voorzien van een NEN 3140 keuring.

Water & stofbestendige IP65/IP67 LED spot & wash armaturen
Voor het aanlichten van grote kermis attracties, bruggene en kunstopjecten in kleur, wit of UV beschikt The Stage Managers over zeer betrouwbare armaturen met een zeer lange levensduur. De armaturen zijn oerdegelijk en ontwikkeld voor intensief gebruik. Niet voor niets worden deze armaturen veelvuldig ingezet in thema parken, pretparken, speeltuinen en kermis attracties. De LED armaturen zijn er in diverse soorten zoals: wash, spot, flood voor het aanlichten van attracties, decor of aanlichten van hoge opjecten. Door gebruik te maken van diverse beschikbare filters kan de openingshoek van de wash schijnwerpers eenvoudig worden aangepast naar een spot, deze armaturen halen met gemak een hoogte van 85m!
Naast statische verlichting zijn er ook gobo projectoren maar ook waterbestendige Movingheads voor een ongevenaard disco effect.

Bekijk hier de kermis IP65 producten in: The Stage Managers online Catalogus
  
 

Water & stofbestendige IP65/IP67 Stroboscopen & blinders
Flitslampen en blinders geven een special effect aan uw opject. The Stage Managers levert stroboarmaturen van City flash E27 fitting voor prikkabelverlichting tot IP65 stroboscopen van 500watt led. De stroboscopen kunnen eenvoudig worden bestuurd door een compacte licht sturing.
         
Water & stofbestendige IP65/IP67 Rookmachines
Rookmachine's worden als extra effect toegevoegd aan belefenissen binnen de kermis wereld. Vaak worden machines onder de attractie geplaats. In het kader van veiligeheid, betrouwbaarheid en levensduur is het daarom aan te raden om te kiezen voor machines die bestemd zijn tegen weersinvloeden zoals regen, warmte, wind en corrosie. Deze speciale IP65 rookmachines zijn daardoor uitermate geschikt voor kermis exploitanten. De machines zijn te activeren via afstandbediening, DMX sturing of ingbouwde timer.
    

Water & stofbestendige IP65/IP67 Gobo/ Logo projectoren

Water & stofbestendige IP23 Sky traces & spaceflowers
Deze eyecatcher mag zeker niet ontbreken bij uw hypermoderne attractie, bezoekers zien u in de weide omtrek.
U bent wereklijk het middelpunt van de 3-5KM hoge lichtbundel. Deze machine is gemaakt voor buitengebruik.
De spot is uit te voeren in een vermogen van 3000watt STI lamp of 6000watt HMI lamp.

    
Water & stofbestendige speaker systemen


Laser systemen


Low fog machines/ koudijs machine