Doelgroep

Cateraars & eventleveranciers

Cateraars & eventleveranciers
Wordt aan jullie de vraag gesteld om een feest of evenement naar een hoger niveau te brengen, dan kan The Stage Managers op het vakgebied van licht, geluid, beeld en decoratie jullie van de juiste producten voorzien, daarbij kunt u denken aan losse speakers, complete geluidssets, mobiele podia, doekensets of accu LED-lampen. Bekijk voor het uitgebreide assortiment onze catalogus. The Stage Managers Catalogus

LED-spots
Verlichting & sfeer zijn een belangrijke speler op een evenement. Met The Stage Managers bent u draadloos van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan draadloze accuspots met een werkingsduur van 24 uur voor het aanlichten van de locatie, bloemstukken, entree of als subtiele buffetverlichting voor het uitlichten van uw buffetpresentatie. 

   

Naast de binnenarmaturen is The Stage Managers actief in het leveren van IP65 armaturen voor buitengebruik. Hoogvermogen LED-armaturen op 230V of accu-spots voor een draadloze werking.

   

Opblaasbare lichtobjecten geven een extra effect aan uw event, de ledcones zijn verkrijgbaar in 3,5m hoog, 5,0m en 8,0m hoog.
Vraag de actuele prijzen aan via ons contact formulier.

 
  
Gobo projectoren IP66

Voor het uitlichten van gebouwen, tenten of tuindecoratie heeft The Stage Managers een unieke 250Watt LED-projector, welke geheel IP66 is gecertificeerd. 24/7 kan deze projector worden ingezet in alle soorten weersomstandigheden. Deze projectoren beschikken over vaste gobo's, maar ook geschikt voor custom made gobo's.
Bekijk hier meer informatie over deze unieke spots: TSM Gobo spots