Livestream studio

The Stage Managers bouwt uw eigen professionele livestream studio op maat! Maak uw eigen videocontent en stream uw presentatie direct naar uw medewerkers of klanten.

Wat zijn de voordelen van een eigen (mobiele) livestream studio?

The Stage Managers bouwt het totaal plaatje van een lege ruimte tot volwaardige studio. Met alle geleverde Nederlandstalige handleidingen en een cursus bij oplevering bent u verzekerd van een betrouwbaar en eenvoudig bedienbaar systeem.

Uitzenden naar verschillende diensten

In uw eigen livestream studio kan u diverse opnamen op een veilige en versleutelde manier de wereld insturen. Dit kan op een eigen platform of via een streamingsdienst zoals Youtube, Vimeo, Facebook, maar zeker ook via een vergaderdienst zoals Zoom, Teams of Google Meet. 

Waar wordt een livestream voornamelijk voor gebruikt binnen het bedrijfsleven en de overheidsectoren.

  • productpresentaties, specifiek voor een desbetreffend product binnen uw eigen onderneming of instantie;
  • producttrainingen; 
  • opleidingen;
  • bedrijfspresentaties over jaarcijfers, tussentijdse updates, bedrijfsvoering;
  • webinars, lezingen en workshops.
     

‘Livestream studio camera  ‘Livestream studio   ‘Livestream studio apparatuur


Stappenplan: Creeer uw eigen livestream studio

1. Zorg voor een ruimte die stil is van zichzelf, dus geen hinderlijk geluid van een naastgelegen magazijn, restaurant, wegen, regenbuien en weersinvloeden etc. Dat is belangrijk voor een livestream studio.

2. Zorg voor een stabiele en snelle internetverbinding & een 380V-aansluiting CEE32 amp. Deze voeding zorgt ervoor dat alle aanwezige materialen zoals licht & camera's volgens normering worden afgezekerd om de betrouwbaarheid van u livestream optimaal te kunnen garanderen.

3. The Stage Managers zorgt voor de technische en decoratieve invulling. In een nader gesprek zullen we inventariseren welke wensen u heeft voor een professioneel eindresultaat. Of het nu theatertextiel, LCD-schermen of een LEDscherm betreft, uiteindelijk zijn de wensen en het beschikbare budget van belang. 

4. De technische invulling is bij ons in juiste handen, zorgen voor een betrouwbaar en eenvoudig bedienbaar systeem, de juiste belichting, de juiste camera's en een technisch plan zullen u gaan ontzorgen en voorzien van een professioneel eindresultaat. The Stage Managers maakt gebruik van studio producten uit het midden tot high-end segment. Wanneer alle parameters zijn ingesteld bent u met 1 druk op de knop live in uw eigen uitzending.

5. De juiste setting is van belang voor een bepaalde sfeer, wenst u een huiskamersetting, presentatiedesk of een sfeervolle kroegindeling. We sparren graag met u mee om u livestream te laten shinen.

Mocht u meer informatie wensen over livestream studio, dan nodigen wij u op afspraak graag uit in onze showroom. Naast het leveren van studio's zijn we erg bekend met het invullen van technische en decoratieve theaters binnen de Benelux.