Doelgroep

Hotellerie

U wilt uw gasten voorzien van goede presentatieschermen, waarop o.a. te zien is wat er binnen uw hotel is te beleven. Daarnaast beschikt uw hotel over één of meerdere conferentieruimten, waarin u voor de zakelijke gasten een meeting kunt verzorgen. Hiervoor dient u te beschikken over een goede (mobiele) geluidset, podiumset, videoprojectie en beeldschermen, zodat uw alle faciliteiten kan aanbieden. Voor zowel mobiele als permanente montage van producten kunt u bij The Stage Managers terecht.

The Stage Managers speakersystemen
Naast een goede verstaanbaarheid in de zaal is uiterlijk zeker niet onbelangrijk. The Stage Managers beschikt over hoogwaardige merken waarmee luidsprekers nauwelijks opvallen in de ruimte. Als het wel gezien mag worden is het wel een fijne bijkomstigheid dat de speakers een stylisch en modern uiterlijk hebben.
Bekijk hier mobiele speakersystemen: The Stage Managers online Catalogus


   


The Stage Managers gobo cavas
Betaalbare designpanelen met een chique uitstraling voor het decoreren van uw foyer, bar of restaurant.
Panelen zijn subtiel in kleur te wijzigen met 4 designs voldoende keuze bij elk project.

  
  


The Stage Managers digitale presentatieschermen
The Stage Managers is leverancier van Activ board, Vivitek novo touch, Panasonic & SpinetiX (content software).
De juiste materialen zorgen voor een betrouwbaar systeem binnen uw congresgelegenheid. Stand alone touch-schermen kunnen permanent aan de wand gemonteerd worden of mobiel worden voorzien van onderstel of flight-case.
Bekijk hier de audiovisuele mogelijkheden: The Stage Managers online CatalogusThe Stage Managers draadloze accu-spots
Om uw hotel tijdelijk te laten kleuren naar wens van de klant heeft The Stage Managers een mobiele set, welke volledig draadloos kan worden neergezet. Zowel de stroom (minimaal 24 uur werkingsduur) en het signaal zijn draadloos. U kunt via een device als een tablet de lampen via wifi bedienen. De spots zijn volledig IP65 waardoor ze ook buiten bij de entree of in de tuin geplaatst kunnen worden. Doordat ze in een flight-case zitten opgeborgen kunnen de accu's ook centraal geladen worden. De set is dus uniek, doordat de spots overal in of buiten uw pand geplaatst kunnen worden.

    

Gobo projectoren IP66
Voor het uitlichten van gebouwen of als tuindecoratie heeft The Stage Managers een unieke 250Watt LED-projector, welke geheel IP66 is gecertificeerd. 24/7 kan deze projector worden ingezet in alle soorten weersomstandigheden. Deze projectoren beschikken over vaste gobo's, maar ook geschikt voor custom made gobo's. Bekijk hier meer informatie over deze unieke spots: TSM Gobo spots

  hotel verlichting