1-Persoons hoogwerker

Een betrouwbare 1-persoons hoogwerker is vaak onmisbaar in ieder theater, bedrijfshal, school of evenement. Om de veiligheid op de werkvloer te blijven garanderen dient de hoogwerker jaarlijks gekeurd te worden. The Stage Mangers is leverancier van Genie hoogwerkers en ALP lift systemen die we leveren met uitgebreide instructies bij aflevering. Onze 1-persoons hoogwerkers zijn leverbaar in diverse uitvoeringen met verschillende maximale hoogtes. Voor een stukje extra veiligheid ontvangt u bij The Stage Mangers bij iedere hoogwerker standaard een veiligheidskit, bestaande uit klimgordel en helm.
1-persoons hoogwerker

Genie hoogwerkers

Onze Genie hoogwerkers zijn zeer solide 1-persoons hoogwerkers en uitermate geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden op hoogte. Een Genie 1-persoons hoogwerker is een waardevolle investering, waarmee u veilig op hoogte bijvoorbeeld verlichting, geluid of ander soort apparatuur kunt aanbrengen, afstellen en bedienen. Genie hoogwerkers kunnen naast technische werkzaamheden ingezet worden voor onderhoudsklussen die met een normale trap niet veilig te bereiken zijn. Onze Genie hoogwerkers beschikken over een werkhoogte tussen de 8 en 14 meter. Tot de bestverkochte 1-persoons hoogwerkers uit ons aanbod behoren de Genie AWP-30s en Genie AWP-25s.

Genie AWP-30s

De Genie AWP-30s is een éénpersoons hoogwerker met een maximale werkhoogte van 11 meter en platformhoogte van 9 meter. Dankzij een maximaal hefgewicht van maar liefst 159 kg is dit model geschikt voor vrijwel elke werkzaamheid op hoogte. Deze 1-persoons hoogwerker is de populairste hoogwerker uit het assortiment van The Stage Mangers en kunt u bezichtigen in onze showroom in Kerkdriel (GLD).

Genie AWP-25s

De Genie AWP-25s is één maatje kleiner dan de AWP-30s. De Genie AWP-25s heeft een maximale werkhoogte van 9.5 meter en platformhoogte van 7.5 meter. De AWP-25s heeft dan ook een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van uw locatie kan deze 1-persoons hoogwerker een uitstekende optie voor u zijn om uw werkzaamheden op hoogte veilig uit te kunnen voeren.

Genie hoogwerker

Zowel de Genie AWP-25s als de AWP-30s zijn gemiddelde formaten hoogwerkers. Liever een maatje groter of kleiner? Geen probleem! Bekijk hiervoor ook de overige éénpersoons hoogwerkers in onze catalogus.

ALP lift

Naast Genie hoogwerkers is The Stage Managers tevens leverancier voor ALP Lift 1-persoons hoogwerkers. Het in Duitsland gefabriceerde ALP Lift staat bekend om zijn zeer sterke, snelle, duurzame en bovenal betrouwbare motoren, waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft. Populaire modellen ALP Lift hoogwerkers zijn de ALP- ALU Lift PHC 940 met een maximale werkhoogte van 9.45 meter en de ALP- ALU Lift PHC 1100 met een maximale werkhoogte van 10.85 meter. Ook van ALP Lift zijn vele uitvoeringen met verschillende werkhoogtes leverbaar.

ALP lift hoogwerker

Hoogwerker voor theater

Zowel ALP Lift systemen als Genie hoogwerkers zijn uitstekende hoogwerkers voor theaters of evenementenlocaties. Met name in het theater waar veelal verlichting en speakers aan het plafond en elders op hoogte geplaatst worden. Onze Genie hoogwerkers reiken tot een maximale werkhoogte van wel 14 meter wat deze 1-persoons lift uitermate geschikt maakt voor gebruik in de meeste theaters, bedrijven & overheidsgebouwen.

1-Persoons hoogwerker kopen bij The Stage Managers

Heeft u interesse in het aankopen van één van onze 1-persoons hoogwerkers of wilt u bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder!