Doelgroep

Pretparken

Kleine voorstellingen op locatie binnen uw park, kies voor The Stage Managers outdoorpodia, welke permanent buiten gebruikt kunnen worden. De buitenpodia bestaan uit aluminium decks uitgevoerd met 22 mm watervast verlijmt betonplex met antislip-coating. De railing en trappen zijn uitgevoerd met zwarte poedercoating voor outdoorgebruik.Tijdelijke of permanente outdoorverlichting voor 24/7 gebruik IP65 & IP66 rating.
The Stage Managers levert compacte armaturen met een hoge lichtoutput. De armaturen zijn voor dagelijks gebruik en ontworpen voor permanent buitengebruik. 

The Stage Managers mobiele audioset
The Stage Managers mobiele sets zijn uniek door de zeer hoge kwalitatieve afwerking en de uitermate betrouwbaarheid. De sets beschikken over materialen uit het midden tot high-end segment. U heeft in een kleine 10 minuten een volwaardig geluidsysteem opgebouwd voor een presentatie, theater of dancing. Alle producten kunnen worden voorzien van transporthoezen en flight-cases op maat om de materialen te beschermen tegen het beschadigen bij transport. Bekijk hier The Stage Managers mobiele speaker & mengtafel sets

      


De praktische oprij Ramp
The Stage Managers oprolbare ramp is ideaal op te bergen en willekeurig binnen een gebouw te gebruiken.
Heeft u last van drempels, trappen of ruimtes die niet toegankelijk zijn voor rolstoelen of transporttrolley? Dan is deze uitklapbare oprijramp de uitkomst. Een licht gewicht alluminium uitvouwbare ramp met een gewicht van 300 kg te belasten.
Bekijk hier diverse maatvoeringen The Stage Managers Ramp