The Stage Managers @ master of LXRY

terug naar overzicht Bezoek The Stage Managers op de Masters of LXRY 2019 expo en laat u inspireren door de LD systems P900 design luidspreker. Het team van The Stage Managers staat graag voor u klaar van donderdag 12  t/m maandag 16 december 2019 - RAI Amsterdam.

Bestel hier direct uw  toeganskaarten: Toegangskaarten Master of LXRY2019

The Stage Managers presenteert de LD Systems MAUI P900 design luidspreker; een masterclass in functioneel design (winnaar van 4 prestigieuze designprijzen in slechts 12 maanden tijd), uitmuntende audio hifi-weergave! Designed for pure high-end audio performance. Een combinatie van ultramoderne audiotechnologie en een indrukwekkend, door Porsche design onderscheidend esthetisch ontwerp, verkrijgbaar in drie kleuren graphite black,  platinum grey en cocoon white! De P900 design luidspreker sluit qua design en functionaliteit naadloos aan binnen de luxury lifestyle.De LD Systems MAUI P900
Naast het verbluffende Porsche esthetiek beschikt dit luidsprekersysteem in vergelijking met andere systemen over 50 premium speakerdrivers, die precies in tijd en fase op elkaar zijn afgestemd om in harmonie te functioneren, wat resulteert in uitmuntende hifi-audioprestaties met een enorme output van professionele klasse van maar liefst 1400watt RMS. Een zeer gedetailleerde weergave van een sprankelend fris hoog, gebalanceerd midden sound in combinatie met een strakke sub-laag.

 
De LD Systems MAUI P900 kolomsysteem is door een zeer brede horizontale spreiding van 120° en een verticale spreiding van 15° graden uitermate geschikt te performen voor een groot publiek. Deze speaker is de ultieme expressie van hifi-geluid. In staat om eenvoudig thuis in zowel een woonkamer, bioscoop, wellness-ruimte, tuin of zelfs een discotheek te vullen met kristalhelder geluid. Dit systeem is zeer gemakkelijk aan te sturen via Bluetooth, waarmee u draadloos tot een afstand van 70 meter direct kunt streamen.


The Stage Managers B60-IP65 accu tuinspots
De set bestaat uit zes The Stage Managers B60-IP65 spots, een flightcase en een IDMX-Core converter. Met deze set bent u verzekerd van mobiele snel te plaatsen LED systeem voor een sfeervolle ambiance. The Stage Managers B60 is één van de betere spots in zijn accu klasse. Het is een degelijke behuizing met een zeer hoge lichtopbrengst van 1900 Lumen. Verkrijgbaar in zwarte en chroome uitvoering!

   

Volledig draadloze techniek
The Stage Managers B60 B accu LED-spot is geheel draadloos waardoor hij dus op alle locaties kan worden ingezet. Uniek zijn de LG Chem Lithium ion accu's. Deze leveren ruim voldoende vermogen om de spot tot wel 24 uur full-on te laten branden. Elke spot is voorzien van een W-DMX ontvanger, deze ontvangt het signaal via een W-DMX zender waardoor ze compleet draadloos kunnen worden ingezet.

IP65 rating
The Stage Managers B60 is voorzien van de IP65-rating. IP65 houdt in dat de spot bestand is tegen zo'n 12,5 liter water per minuut. De spot blijft waterdicht en blijft daardoor 100% functioneren. The Stage Managers B60 is dan ook geschikt voor buiten met welke weersinvloeden dan ook. De spot zal goed functioneren tussen een temperatuur van -15 C° / + 45° C.

Krachtige LED's en goede kleurenmix
De lichtopbrengst van de The Stage Managers B60 Accu LED-spot wordt gecreëerd door 4 krachtige CREE LED's van elk 15 Watt. Met deze LED's kan er een perfecte kleurenmix maken tussen rood, groen, blauw en wit (RGBW). Door de kleuren te mengen is het mogelijk om de een gewenste kleurtemperatuur te genereren. Met het bijgeleverde lenzen (25 °& 40°)  kan de afstraling van de leds worden bepaald.