Activ Panel full HD

Activ Panel full HD
Activ Panel full HD
Activ Panel full HD
€ 3.599,00 incl.
Meer informatie en contact
Merk: Activ panel 70'' Full HD
Type product: Touchscreen
Grootte :70 inch
Resolutie full HD: 1920 x 1080
Type scherm: Interactief
Externe aansluiting: HDMI/VGA/USB
InGlass Technology: geeft een natuurlijke schrijfervaring
Omgevingslichtsensor: past het licht aan per situatie
Geïntegreerde OPS & ActiveConnect: minder kabels in het zicht
ClassFlow & ActiveInspire: biedt interactieve lessen en activiteiten aan
The Stage Mannagers staat voor kwaliteit, Activpanel brengt het beste in uw presentatie naar boven! Een mobiel touchscreen welke werkt als een tablet, ideaal voor in de klas of collegezaal.
Of u nu spetterend mooie video’s afspeelt in full HD of flitsende presentaties geeft Activ panel touchscreens presteren op hoog niveau. Ze behoren tot de top van de markt en horen thuis in chique boardroom, maar zeker in het leslokaal.

inglass techniek
Het Activpanel touch is onderscheid zich met name op de schrijftechniek. Door het gebruik van in-glass touch-techniek gaat het schrijven met de dunne pen zeer vloeiend en zonder vertraging. De lichte pen zonder batterij ligt prettig in de hand. Het touchscreen is voorzien van ontspiegeld veiligheidsglas met een goede kijkhoek.

ActivPanel Touch scherm wordt standaard geleverd met een wandbeugel en ActivConnect Android module. Tevens is het touchscreen voorzien van een  OPS slot voor een inbouw PC.
De ActivConnect is een losse Android module die word meegeleverd met het touchscreen
Apps installeren en onderhouden is dankzij de Google Playstore erg eenvoudig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Skype om uw scherm te gebruiken voor een video vergadering. U kunt dankzij de Android omgeving kunt u veel apps of toepassingen gebruiken zonder aangesloten PC.

AP6-70inch Full HD € 3.949,- incl.BTW

Download hier: Specificaties Activ panel AP6 series 2018